a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
Image Alt

Blog

Ο Δημήτρης Σταμίδης & ο Πέτρος Μονέ φόρεσαν τα καλά τους όπως κάνουμε σε κάθε επίσκεψη και μαζί με τους ABUELISTAS επισκέφτηκαν τον Γορίλα!   Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.   Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Stamidis (@stamidis__d)  

Δεν είναι μέρα για λουλούδια. Δεν είναι μέρα για γλυκά. Η 8η Μαρτίου είναι η μέρα που οφείλουμε να εμπνεόμαστε από τις γυναίκες της ζωής μας. Τις Μητέρες και τις Μητέρες αυτών. Χρόνια πολλά στη Γιαγιά Αργυρώ, τη Νίτσα, τη Σμαρώ, τη Δέσποινα, την Ελισάβετ, τη Δέσποινα, τη Μαριαλένα, τη Δήμητρα, την Αθανασία, τη Γιολάντα που κάθε μία από αυτές μας

Το Κτήμα Γεροβασιλείου πάντα φιλοπρόοδο στον ελληνικό & διεθνή αμπελώνα θα βρεθεί για 2η φορά στον φιλόξενο χώρο των ABUELOS. Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου το #abuelosperaia σας προσκαλεί για ένα μοναδικό Wine & Food Matching. Αύριο λίγο μετά τις 20:30 συνδυάζουμε τις γεύσεις του Xmas Menu που δημιούργησε το chef team του abuelos με τις εξαιρετικές ετικέτες του κτήματος Γεροβασιλείου.

Δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο από το να ανταλλάζεις δώρα με ανθρώπους που αγαπάς και νοιάζεσαι! Για ακόμα μια χρονιά και πιο συγκεκριμένα για 4η συνεχόμενη, η ομάδα των abuelos αντάλλαξε δώρα, χαμόγελα και πειράγματα στο Secret Santa evening. Ρύζι γλασέ, Δίσκος, Παντόφλες, Boxer, Καπέλο, Κάλτσες, Ποδοσφαιράκι και ακόμα πιο εφάνταστα δώρα αντάλλαν οι abuelίστας μεταξύ τους! Εμείς από την πλευρά μας

Το chef team μας, δημιούργησε ένα xmas seasonal menu στο οποίο πρωταγωνιστούν γεύσεις & υφές που αναδεικνύουν τις εξαιρετικές πρώτες ύλες και τις χειροποίητες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Επιλέξτε ανάμεσα σε σούπες βελουτέ με κάστανο & καρύδι πεκάν ή πατάτα, πράσο, μπέικον μέχρι pancakes με καραμέλα βουτύρου & κανέλας, με γλάσο κρέμας τυριού και μπισκόστα μιράντα. Την παρασταση φυσικά κλέβουν τα χειροποίητα νιόκι

Ο Dimitris Stamidis και οι ABUELOS νικητές στο #pinacoladachallenge 2023 by Bacardy Μόλις 2 εβδομάδες νωρίτερα ο Δημήτρης Σταμίδης Bar Manager & Co-Owner του ABUELOS κέρδιζε τη διάκριση του #pinacoladachallenge 2023 by Bacardi. Ανάμεσα από εκατοντάδες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, 10 φιναλίστ πέρασαν στην προημιτελική φάση. Ο κάθε διαγωνιζόμεν@ είχε 7’ στη διάθεσή του για να δημιουργήσει και να παρουσιάσει το

Είναι στιγμές όπως αυτή που ένα ευχαριστώ δεν φτάνει. Στιγμές που το εγώ γίνεται εμείς & η λέξη αλληλεγγύη μετουσιώνεται σε ανιδιοτελή αγάπη. Σας ευχαριστούμε για αυτή την αλυσίδα αγάπης προς τους συναθρώπους μας στη Θεσσαλία που μας έχουν ανάγκη. Όπως λέει η Γιαγιά και ο Παππούς στο τέλος της ημέρας το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον. #abuelosperaia #thermaikos

Ο Δημήτρης Γουργουνίδης μιλάει στο #ethermaikos και αναλύει την κουλτούρα του εσπρέσο & του καφέ, καθώς και τις νέες συνεργασίες των Abuelos. Δημήτρη καλημέρα! Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία & το υπέροχο breakfast & coffee! Δημήτρη, γιατί αλλάξατε τον καφέ σας; Θέλουμε πάντα ως ομάδα να εξελισσόμαστε! Έτσι λοιπόν δε μας φοβίζουν οι αλλαγές. Η φιλοσοφία των Abuelos συνάντησε αυτή της Kolektiva. Καταλυτικός παράγοντας

Όλη η ομάδα με πτυχίο HACCP, χωρίς αντιγραφές & χωρίς το chatGpt να μας γράψει την πτυχιακή!  Δεν εφησυχαζόμαστε, δεν σταματάμε να εξελλισόμαστε ειδικά σε ό,τι αφορά την υγιεινή & τη διασφάλιση διαδικασιών. Η ομάδα του #abuelosperaia εκπαιδεύτηκε στην τήρηση αυστηρών διαδικασιών ασφαλείας και υγείας τόσο αυτής, όσο και των τροφίμων. Εκπαιδεύτηκε στην τήρηση των διαδικασιών που καλύπτονται από τους εκάστοτε νόμους,από